Kultūras pasākumi līdz 18. oktobrim, apmeklējami bez maksas

8.lapa

LMMDV pedagogu ikgadējā radošo darbu izstāde

Publicitātes foto

Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas (LMMDV) jaunbūves izstāžu zālē (Alejas ielā 18) vēl līdz otrdienai, 22. oktobrim, ir iespēja apskatīt LMMDV pedagogu radošos un daudzveidīgos mākslas darbus.

Izstādē savus darbus ir izstādījusi profesionālo doktora grādu mākslā ieguvusī pedagoģe Laima Jurča, Linda Vilka un Egons Perševics, kā arī Artis Bute, Dace Jegorova-Strazdiņa, Vineta Trumpeniece, Linda Vilka, Agnese Kaupere, Ilze Karlsone, Andris Garokalns, Toms Vītols, Ēvalds Vanags, Guntis Jekste, Dzintra Budovska, Guntars Ošenieks, Guna Poga, Kristians Brekte, Ritvars Sproģis, Uldis Rubezis, Laima Jurča, Guntis Jurjāns, Anda Rinkēviča, Elīna Dobele, Brigita Pomerante, Ieva Rubeze, Jānis Blunavs, Laura Dzērve un Andra Zvirbule.

Publicitātes foto

Pedagogu darbu daudzveidība pārsteigs ikvienu izstādes apmeklētāju, jo ir iespēja apskatīt foto dizaina darbus, gleznas, darbus no stikla, metāla, dažādas abstraktas figūras, grāmatu dizainus un ilustrācijas, skaņas kompozīcijas, rotas, tekstilmākslas, keramikas un citās tehnikās realizētus mākslas darbus.

Publicitātes foto

“Mūsu skolā strādā paši labākie un talantīgākie pedagogi, par to esmu pārliecinājusies vairākkārtēji.

Tāpēc vēlos pateikt sirsnīgu paldies visiem kolēģiem, kuri atsaucās aicinājumam piedalīties izstādē, jo tā ir ļoti liela atbildība izlikt izstādi skolā, kuru ik dienu gandrīz mēneša garumā vērtēs pašu audzēkņi.

Publicitātes foto

Šī ir jau otrā kopīgā izstāde, kurā pedagogi interesentus iepazīstina ar saviem darbiem un esmu pārliecināta, ka šādas izstādes organizēšana kļūs par neatņemamu skolas tradīciju arī nākamajos gados,” uzsver LMMDV direktore Inga Auziņa.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Izstādes svinīgais noslēguma pasākums notiks 22. oktobrī plkst. 17.00.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Var viegli apgrauzdēt cukurķirbi, sviesta ķirbi un pēc tam iegūt biezeni maizes cepšanai. Tādā veidā jūs iegūsit vairāk grauzdētu un karamelizētu garšu. Var arī tvaicēt vai vārīt, lai gan zudīs cepšanas papildu garšu.

Svarīgākais