Krāsainās kartupeļu pankūkas

© Foto: publicitātes

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

SASTĀVDAĻAS (3-4 porc.):

4 kartupeļi

1 burkāns

1/2 sīpols

3 olas

100g bekons

1 ēd.k. kartupeļu ciete

sāls, pipari

Mērce

150 g krējums

dilles, zaļie loki

sāls

Foto: publicitātes

PAGATAVOŠANA (30 min.)

1.Dārzeņus nomizo. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Kartupeļus un burkānu sagriež pēc iespējas plānākās strēmelītēs. Bekonu sagriež mazākos gabalos, vēlams līdzīgos strēmelēm. Visu pārliek bļodā, pievieno olas, kartupeļu cieti, sāli un svaigi maltus piparus. Samaisa. ⠀

2.Cep pankūkas uzkarsētā pannā. Pa to laiku pagatavo mērci. Sīpolus un dilles smalki sagriež, pievieno krējumam, samaisa. Pēc garšas pievieno sāli.

3.Pankūkas pasniedz ar krējuma mērci.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

“Jo aukstāks laiks aiz loga, jo vairāk vakarus gribas pavadīt mājās, skatoties filmas un aicinot ciemos draugus. Kādi tusiņi bez uzkodām? Un kādas uzkodas bez mērcītēm? No tā visa izriet, ka garajos un tumšajos vakaros mērcītes ir pat obligātas,” atzīmē virtuves huligāns Pipars.

Svarīgākais