PADOMI UN IDEJAS svētku dzērienu pasniegšanai un pagatvošanai

© Publicitātes foto

4.lapa

Karstvīns

Lielākoties karstvīnu iegādājamies gatavu, safasētu tetrapakās vai pudelēs, tomēr Edgars Grišulis iesaka nebaidīties un pagatavot interesantu karstvīnu pašiem mājās. Vēl vairāk - garšīgu karstvīnu var pagatavot gan no sarkanā, gan baltvīna.

Recepte baltā vīna karstvīnam

Baltvīns JACOB’S CREEK sauvignon blanc

2 ēdamkarotes medus vai agaves sīrups

5 kardamona sēklas

1 šķēlīte svaiga ingvera saknes

10 krustnagliņas

3 kanēļa standziņa

1 citrons

cukurs

nedaudz ūdens

Citronu sagriež un izspiež sulu. Visas sastāvdaļas saliek katliņā un uzsilda.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

«Man vienmēr ir bijis sapnis nospēlēt kādu jaudīgu vēsturisku personību, un nu tas ir piepildījies,» saka skatītāju mīlētais teātra un kino aktieris Andris Bulis.

Svarīgākais