Pagatavo saldo bruņurupucīša kūku

© Kadrs no video

Vēlies pārsteigt savus bērnus, ēdienu pagatavojot radoši? Šī bruņurupuča kūka sanāks tik skaista, ka būs žēl to notiesāt. Taviem ķipariem šis gardums noteikti ies pie sirds, ne tikai priecēs acis, bet arī punci.

Nepieciešams:

  • baltmaize;
  • krēms "Nutella";
  • saldais krējums (400 ml);
  • zemenes (pēc izvēles);
  • cukurs (20 g);
  • 3 bagetes;
  • šokolādes "čipsi" (tos izmantosi kā bruņurupucīša acis);
  • pārtikas plēve.

1. Izklāj uz dēlīša pārtikas plēvi, tad uzliec uz tā 13 baltmaizes šķēles.

2. Paņem rulli un izrullē tās.

Kadrs no video

3. Pēcāk uzlej uz izrullētās maizes "Nutellas" krēmu un izsmērē.

Kadrs no video

4. Tad visu sarullē cieši kopā un liec saldētavā uz 30 minūtēm.

Kadrs no video

5. Pēc tam no maizes noņem nost pārtikas plēvi un sagriez to šķēlītēs.

Kadrs no video

6. Kad tas izdarīts, gardo maizīti kārto bļodā.

Kadrs no video

7. Tad atsevišķā traukā ielej saldo krējumu, tam pievieno cukuru un saputo.

8. Tālāk pievieno krēma masai "Nutellas" krēmu un iecilā to iekš saputotā saldā krējuma.

Kadrs no video

9. Pēcāk klāj iegūto masu uz bļodā izkārtotajiem, pildītajiem maizes gabaliņiem.

Kadrs no video

10. Tad pa virsu krēmam uzklāj vēl vienu kārtu ar pildītajām maizītēm. Pēc tam trauku liek saldētavā uz 30 minūtēm.

Kadrs no video

11. Tālāk sagriez katru bageti uz pusēm.

12. Tad izkārto uz šķīvja, uz kura grasies pasniegt kūku.

Kadrs no video

13. Visbeidzot, virs bagetēm, kas domātas kā bruņurupuča kājiņas, uzliec iepriekš izveidoto maizes kārtojumu. Tad paņem šokolādes "čipsus" un iestiprini acu vietā. Ja vēlies, šķīvi vari dekorēt ar zemenēm. Labu apetīti!

Kadrs no video

Kadrs no video

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus!