Kāda sieviete Zviedrijā ir ieguvusi necerētu uzmanību pēc tam, kad noskaidrojās, ka viņa tradicionālās Lūcijas dienas smalkmaizītes gatavo izmantojot savu krūts pienu, vēsta "The Local".
Dženifera Barmera apgalvo, ka šīs idejas autors ir viņas vīrs, kurš kopā ar Dženiferu veido blogu par vegānu uzturu. Sieviete vēsta, ka viņu draugu lokā ir vairāki cilvēki, kas ēdiena gatavošanā izmanto tieši cilvēka pienu.
Īpašās Lūcijas dienas smalkmaizītes ir tradicionāls zviedru ēdiens, kura īpašo garšu veido safrāns. Savukārt Dženifra ir nolēmusi to papildināt ar savu īpašo piedevu - savu pienu. Viņa skaidro, ka savu krūts pienu krājusi vairākas dienas pēc sava mazuļa barošanas.
Dženifera apgalvo, ka smalkmaizītes ir izdevušās gardas un nav jūtama kāda specifiska piegarša.