Latvijas Biomedicīnas pētījumu centra ZP priekšsēdētājs Jānis Kloviņš un RSU infektoloģijas katedras vadītāja Ludmila Vīksna kanāla TV24 raidījumā "Nedēļa. post scriptum" atbildēja, vai Latvijā ir sasniegta kolektīvā imunitāte.
Pelmeņus vienmēr var pagatavot neticami garšīgi, ja seko līdzi tam, cik kvalitatīvas ir sastāvdaļas. Taču gala rezultāts būs atkarīgs ne tikai no mīklas un gaļas kvalitātes: ir svarīgi arī tos pareizi pagatavot.
Amerikāņu uztura speciāliste Erina Palinska-Vade pastāstīja par elpošanas vingrinājumu, kas palīdz atbrīvoties no taukiem uz vēdera. Par to ziņo Eat This, Not That!
Jauns Oksfordas Universitātes pētījums atklāj, ka sešus līdz deviņus mēnešus pēc vieglas Covid-19 izslimošanas cilvēki vēl var saskarties ar atmiņas un uzmanības traucējumiem, ziņo "The Mirror".
Lielākoties cilvēki, kuri inficējušies ar jauno koroanvīrusu, izjuta trīs galvenos simptomus - drudzi, klepu, garšas un/vai ožas zudumu. Taču tagad tie ir mainījušies.
Katrā virtuvē ir savi likumi, un katrai mājsaimniecei savi kulinārijas triki. Atklāts, kas jāpievieno maltajai gaļai, lai kotletes būtu mīkstas un sulīgas un vienkārši izkustu mutē, raksta belnovosti.by.
Fitnesa trenere no Austrālijas atklāja negaidītus svara zaudēšanas noslēpumus, kurus, pēc viņas vārdiem, viņa vēlētos uzzināt agrāk, kad pēc dzemdībām centās atbrīvoties no 20 liekajiem kilogramiem. Sieviete dalījās pieredzē ar Daily Mail.