Japāņu terapeits Juma Mori pavēstījis ko interesantu par šokolādi. Proti, viņaprāt, tiem cilvēkiem, kas regulāri iekļauj šo produktu uzturā, samazinās sirdslēkmes risks, vēsta žurnāls Diamond online.
Kopš seniem laikiem medus tiek uzskatīts par vienu no veselīgākajiem pārtikas produktiem, taču ir gadījumi, kad tas var nodarīt vairāk ļaunuma nekā labuma.
Amerikāņu uztura speciāliste Laura Buraka atklāj, kāds ēdiens brokastīs ir visneveselīgākais un figūrai kaitīgākais. Viņas vārdus citē Eat This, Not That!
Britu dietoloģe Emma Derbišīra nosaukusi ogu, kuras regulāra lietošana uzturā palīdzēs uzlabot atmiņu un pozitīvi ietekmēs smadzeņu darbību kopumā. Viņas ieteikumus publicē Fruitnet.
Meteorologs Jānis Trallis mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar Eiropas Vidēja termiņa laika prognožu centra (ECMWF) un Globālās prognožu sistēmas (GFS) prognozēm nākamajai nedēļai.