Nevajag slinkot. Es pērku gaļu tirgū un marinēju pats. No ēdājiem neatkauties :)
Vai tiešām "pircējs" ar lakotajiem nagiem iedomājās, ka latvijā šašlikā liek kvalitatīvu gaļu? Smiekli nāk! Kā šašliku tur kopš neatminamiem laikiem tur pārdod bezvērtīgas drazas, atgriezumus un subproduktus - brāļu valodā sakot: uho, gorlo nos, huj, pizda i hvost. Ja ir vēlme pēc LABA šaslika, tad vajag nopirkt LABU gaļas gabalu un to iemarinēt pašam.
Nopērc gālu Maksima par 4,20 iemarinē un būs labākais šašliks.....protams ja māki šo procesu.
Tā ir tikai tukša muldēšana. Ja ššliks būtu slikts, tad varēja pateikt kurā veikalā pircis, kas ražojis. bet tā - tīrā baumu palaišana bez konkrētības
Blead spainis tak ir caurspīdīgs! tešām slinkums no sāna paskatīties pirms pirkšanas...
Latvijas zemnieki speciāli atstāj gaļu kaut kur glabāties, kamēr tā kļūst veca, un tad liek šašlikā, tīri tāpat, principa pēc, lai vienkārši apčakarētu principa pēc. Maksā, cik gribi, bet rezultāts viņu "ražojumiem" viens un tas pats. Nevajag to Latvijas zemnieku - krāpnieku produkciju. Nepērku.
Jēkabpilī var iegādāties baigi garšīgu Miķelānu vepra šašļiku. Ar korišiem vienmēr ņemam to un pāris Cēsu Bohemian iepakojumus.
Nu Valdori(Ramata) es vispaar nepeerku.Lielaako tiesu produkcijaa ir izmantota mehaaniskaa vistas galja.Redzams ,ka sheit arii ir tikushi ielikti atkritumi .Vai ta nav leetaak nopirkt akciju svaigo galju un pasham samarineet.Nu ja visi bagaati palikushi un slinki.
????!
Paldies. Šo vairāk nepērkam :)