Ja nedrīkst, bet ļoti, ļoti gribas - tad drīkst!
debilie !! tieši tāpēc ka olbaltumu palīdz sagremot ananāsi jāēd -- Un gaļa tajos nav jāmarinē -- --- uzreizi kopā ar amnanasu gabaliņiem uz pannas vai katlā
..................................................................................
Garšas sajūtas bojā ?? ...... nevajag būt tumsonīgam valstsvalodīgā skolā debilizētam - paprasi 60-70 gadu bērniem kas padomju 8-gadīgo pamatskolu grāmatas vismaz izlasīja .... -- vnk IEVĒRO TEHNOLOĢIJU !!!--- citādi patiesi ' ārpus kuņģa ""pagremotas"" olbaltunvielas ((aminoskābes)) pēc vēmekļiem garšo
Ar garšas karpiņām viss kārtībā -- tumsonīgai tautai vnk galviņas patukšas-tāpēc visādu ahiņeju un jerundu ''propfedsionālā krerīnisma sistie žurnaļugas smirdina mēdijos un vēl vairāk apstulbo jau tā stulbo tautu ...
Tiešu tāpēc arī smiltsērkšķu ogas nevajag ļaunprātīgi vai idiotiski lietot --- piem kefīru ar smiltsērkškiem jaukt -- arī to sulas skābuns un fermenti šķeļ olbaltumu -- '' s,miltsērkšķu jogurta erzacs pēc vēmekļa garšo"" (( amnanass arī var piena produktus saķēžīt ((ne garšas kārpiņas )) ))
Yessss!
Ja nedrīkst, bet