Komentāri: Alise Haijima pārsteidz ar atklāsmi par suši Latvijā

Roberts

Izskatās pēc pārbarotas tadžikietes

25.mai 2020 Atbildēt
Roberts

Un ko tur var plātīties ar rokām?

25.mai 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

No Japānas?! Nodomāju, ka no Vidusāzijas un ir tāla pēctece Omāram Haijamam (Heijamam), bet šī laikam četrrindes neraksta.

25.mai 2020 Atbildēt
Acidum

Ja itāļi nav apkrituši no Latvijas picām,gan jau arī japāņi izdzīvos

25.mai 2020 Atbildēt
Ainis no Līvāniem

Njā, kad biju Itālijā, sapratu, kas ir īsta pica. Diemžēl tas bija tik sen, ka atkal jau pierasts pie vietējiem amerikāņu stila pakaļdarinājumiem.

25.mai 2020 Atbildēt
Evita Deičmane

Vajag mazliet attīstīt lasītprasmi, tad cienījamā māksliniece uzzinātu, ka šādi gatavoti suši nāk no Amerikas šefpavāru receptēm. Tie ir pielāgoti mūsu garšām.

25.mai 2020 Atbildēt
Arvids Dubass

Nezinu, kā gatavo" suši" bet domāju, ka pēc tādas pat Latvijas tehnoloģijas kā picas, kur paņem izejvielas pat par velti no MAXXIMĀM ar produktu iztecējušiem termiņiem! Lai vēl maksātu tādu naudu par viņām?....nēēēē, pasargi, Dievs! Ja izgatavojiet paši mājās, tad cita lieta!

25.mai 2020 Atbildēt
Arvids Dubass

Noklausījos ar interesi! Malacīte! Tādu cilvēku vienkārši nevar necienīt! Labs piemērs mūsu puslatviešiem, kā jādzīvo mūsu valstī ,kā jāciena pamatnācija! Protams, esmu pārliecināts ,ka arī viņu visi latvieši ciena un cienīs! Lai viņa tiešām ir laimīga!

25.mai 2020 Atbildēt

Komentēt