RECEPTE: Vasaras ogu pieskāriens

© publicitātes

Kas var būt gardāks par svaigām - mežā vai dārzā tikko lasītām ogām!

Pagatavošanas laiks: 5 minūtes

Porciju skaits: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

• Bezē cepumi – 150 g

• Jogurts bez piedevām – 400 g

• Dažādas ogas (avenes, zemenes, mellenes, kazenes) – 500 g

• Piparmētru lapiņas – 1 saujiņa

Pagatavošana:

1. Pusi no ogām saspied vai sablenderē kopā ar daļu no piparmētru;

2. Sadrumstalo bezē cepumus;

3. 1/3 bezē cepumu kārto uz šķīvja, pa virsu liec 1/2 jogurta un 1/2 ogu mērces;

4. Pāri ogām atkal kārto 1/3 bezē cepumu drumstalu, tad atlikušo jogurtu un ogu mērci;

5. Desertu noslēdz ar atlikušo bezē cepumu drumstalu kārtu, rotā ar piparmētru lapiņām.

Ieteikums!

Šī deserta pagatavošanā vari izmantot lielu trauku vai arī vari gatavot desertu atsevišķos traukos.

Izklaide

No grupas “Avakādo Latte” rīkotās dziesmu rakstīšanas apcirkņiem ik pa laikam plašākai auditorijai tiek piedāvāts kāds jauns un cerīgs gabals. Lūk, vēl viens no tiem: vokālista/ģitārista Kristapa Vegnera rokdziesma “Saulīte rotājās”.