RECEPTE: Krējumā vārītas olas

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS: 8 olas, 400 ml saldā krējuma, 2 lauru lapas, daži timiāna zariņi, sadiedzēti kressalāti, maizes grauzdiņi, sāls, pipari

PAGATAVOŠANA: saldo krējumu uzvāra. Pievieno sāli, lauru lapas un timiānu. Karstajā masā ielaiž pa divām pārsistām olām, aptuveni divas minūtes lēni vāra. Ar putu karoti olas no krējuma izņem. Izvārītās olas liek porciju trauciņos, pārlej karsto krējumu, pārkaisa piparus. Dekorē ar timiānu, kressalātiem. Bauda ar maizes grauzdiņiem.

Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.

Svarīgākais