RECEPTE: Vistas gaļas rasols

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Interesanta recepte

SASTĀVDAĻAS: 250 g ceptas vai žāvētas vistas gaļas, tomāts, 3 vārīti kartupeļi, skābēts gurķis, majonēze, sāls, cukurs, garšviela vistas gaļai

PAGATAVOŠANA: vistas gaļu sagriež kubiņos, pievieno sagrieztus kartupeļus, tomātu, gurķi, visu sajauc. Pievieno garšvielas un majonēzi.

Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.

Svarīgākais