RECEPTE: Spinātu salāti ar jogurta mērci

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS:

2 saujas spinātu

1 apelsīns

50 g pekanriekstu

½ sarkanā sīpola

2 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta

1 tējkarote citrona sulas

½ tējkarotes medus

sāls

PAGATAVOŠANA: spinātus noskalo un nosusina, apelsīnu nomizo, no daiviņām izņem augļa mīkstumu.

Pagatavo mērci: kopā sajauc bezpiedevu jogurtu, citrona sulu un medu, ja nepieciešams, pievieno sāli.

Uz šķīvja liek spinātus, apelsīna gabaliņus, sīpola pusgredzenus, pekanriekstus. Visu pārlej ar jogurta mērci.

Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.

Svarīgākais