Ar šiem vieglajiem un gardajiem salātiem varēs palutināt pat izlutinātus gardēžus.
Sastāvdaļas:
2 gabali vistas filejas
4 baltmaizes šķēles
1/3 glāzes citronu sulas
Romiešu salāti
Olīveļļa
Malti melnie pipari
Ķiploku pulveris
Pagatavošana:
1) Nogriež maizei garoziņu, sagriež vienādos kubiņos. Cep, līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni;
2) Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep vistas fileju no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs;
3) Lielā salātu traukā saplēš salātus, pievieno mazliet olīveļļas un citronu sulu. Tad pieliek ķiploku pulveri un visus rūpīgi samaisa. Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus.
Informācija sagatavota pēc receptes.lv