RECEPTE: Ķilavu maizītes (Reiz bija zivtiņa)

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Ideja uzkodai.

SASTĀVDAĻAS:

3 olas

1 ēd.k skābā krējuma

200 g ķilavu

10 g diļļu, 10 g maurloku

5 šķēles Latvijas Maiznieka sēklu maizes Rundāle

lielogu dzērvenes dekorēšanai

PAGATAVOŠANA: olas izvāra līdz pilnīgai gatavībai, atdzesē un sarīvē uz smalkās rīves. Olām piejauc skābo krējumu, nedaudz sakapātas dilles un sāli. Masu smērē uz maizes šķēlēm. Ķilaviņas atdala no asakām un veido rullīti, kurā ietin diļļu saišķīšus; tos kārto uz maizītēm. Dekorē ar uz pusi pārgrieztām lielogu dzērvenēm.

Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.