RECEPTE: Maizīte Ogu paradīze

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Labu apetīti!

SASTĀVDAĻAS:

5 šķēles Latvijas Maiznieka Vita! Kraukšķīgā tostermaize

5 ēd.k. Cream Bonjour2–3 ēd.k. cukura

citrona miziņa

50 g svaigu vai saldētu aveņu

50 g svaigu vai saldētu melleņu

1 ēd.k. pūdercukura, smiltsērkšķu ogas dekorēšanai

PAGATAVOŠANA: maizi cepeškrāsnī apgrauzdē. Svaigo sieru sajauc ar cukuru un rīvētu citrona miziņu. Sajaukto masu smērē uz maizītēm. Pa virsu krēmam kārto ogas un pārber ar pūdercukuru. Dekorē ar smiltsērkšķu ogām.

Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.