RECEPTE: Zemeņu zupa ar putukrējuma cepuri un rīvētu šokolādi

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Ideja desertam

SASTĀVDAĻAS:

500 g svaigu zemeņu

2 ēd. k. medus

1 ēd. k. cukura

svaigas piparmētras un bazilika lapiņas

Smiltenes piens saldais krējums

svaigas ogas

PAGATAVOŠANA: zemenes (ja ņem saldētas ogas, tās vispirms istabas temperatūrā atkausē) kopā ar pāris piparmētras un bazilika lapiņām, ar medu un cukuru sablendē.

Sakuļ saldo krējumu.

Zemeņu masu lej deserta porciju trauciņos, vidū liek saldā krējuma cepuri, dekorē ar svaigām ogām, piparmētras lapiņām, rīvētu šokolādi.



Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.