Labu apetīti!
SASTĀVDAĻAS:
2 vistas filejas
200 g krēmsiera ar zaļumiem
1 paprika
6–8 šķēles kūpināta bekona
1 ēdamkarote sasmalcinātu svaigu diļļu
1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļa lapiņu
sāls, pipari
PAGATAVOŠANA: katru fileju horizontāli sagriež trīs apmēram vienāda biezuma šķēlēs, pārklāj ar plēvi un ar gaļas āmuriņu izdauza. Katru filejas šķēli pārsmērē ar krēmsieru, virsū uzber sīkos kubiņos sasmalcinātas paprikas kārtu un šķipsniņu sasmalcinātu zaļumu. Šķēles cieši satin ruletītēs, katru ruletīti ietin bekona šķēlē, sastiprina ar koka irbulīšiem. Ruletītes saliek ietaukotā pannā vai cepamtraukā un liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī, 180 grādu temperatūrā cep apmēram 30 minūtes. Īsi pirms gatavības cepeškrāsni izslēdz, bet ruletītes uz minūtēm piecām vēl atstāj, lai bekona mundierītis mazliet iegūst to neatvairāmo kraukšķīgumu.