RECEPTE: Gardā japāņu siera kūka no tikai 3 sastāvdaļām

© healthyfoodteam.com

Šis deserts ir ļoti gards un viegls, turklāt to ir iespējams pagatavot tikai no trīs sastāvdaļām.

Sastāvdaļas:

120 grami salda krēmsiera

120 grami baltās šokolādes

3 olas

Pagatavošana: Atdali olu baltumus no dzeltenumiem. Ievieto baltumus ledusskapī. Tad izkausē balto šokolādi un sajauc to ar krēmsieru. Pievieno masai dzeltenumus. Tad no ledusskapja izņem olu baltumus un ar mikseri saputo tos stingrās, baltās putās. Tik stingrās, ka apgriežot bļodu otrādi, nekas no tās nekritīs ārā. Pievieno baltumu jau sagatavotajai masai.

Cepšana: Uzsilda cepeškrāsni, noregulējot to uz 170 grādu temperatūru. Cepšanai paredzētajā traukā ieklāj cepamo papīru, ievieto iegūto maisījumu iekšā. Nedaudz padauza trauku pret virtuves virsmu, lai starp kūkas pamatni un trauka dibenu nebūtu gaisa burbulīšu. Uzliek trauku ar kūku uz lielās cepamās pannas, kurā ielej glāzi ūdens. Cep 15 minūtes. Tad izņem pannu ārā, pielej klāt vēl ūdeni un cep vēl 15 minūtes. Pēc tam cepeškrāsni var izslēgt, tomēr kūkai tajā jāpaliek vēl aptuveni 10 – 15 minūtes. Kūku var baudīt gan karstu, gan atdzesētu.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com

Svarīgākais