Labu apetīti!
SASTĀVDAĻAS:
• 250 g
Maskarpones siera
• 200 ml 35% saldā krējuma
• 400 g zemeņu
• 150 g cukura
• 20 cepumu dāmu pirkstiņi
PAGATAVOŠANA: Maskarpones sieru sakuļ ar 100 g cukura, pievieno saldo krējumu un sakuļ vēlreiz. 100 g zemeņu sablendē ar 50 g cukura. Deserta trauciņos liek gabaliņos salauztus cepumus, tos pārklāj ar pusi no sablendētajām zemenēm, pa virsu liek pusi no siera masas. Pa virsu siera masai klāj atlikušos cepumus, tad – sablendētās ogas un atlikušo siera masu. Dažas atlikušās zemenes sagriež šķēlēs vai gareniskās ceturtdaļās, ar tām rotā desertu. Dažas stundas pirms pasniegšanas desertu tur ledusskapī.