Kā pareizi ēst ziemā, lai neiedzīvotos liekos kilogramos?

5.lapa

5. Lietojiet garšvielas!

F64

Gada tumšais laiks ir īstais brīdis, kad palutināt sevi ar jaunām garšām, pie ierastiem ēdieniem pievienojot interesantas garšvielas! Aromātiskas, sildošas un rudenīgas notis ēdienam piešķirs muskatrieksts, ingvers, krustnagliņas, dažādi pipari - baltie, rozā, sarkanie, zaļie, raibie, smaržīgie, čili un visi citi, ko mūsdienās var atrast veikalu plauktos. Nebaidieties eksperimentēt ar it kā neierastām garšu niansēm - piemēram, retais zina, ka gaļas cepešiem patīkamu garšu piešķirs kanēlis, ko vairāk esam pieraduši lietot desertiem vai karstvīnam!

Gatavojot maltīti, esiet radoši - tas var pavērt ne vien jaunu garšu pasauli, bet kļūt arī par aizraujošu nodarbi garajiem, tumšajiem vakariem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais