Receptes: Pagatavo neizsakāmi garšīgus desertus!

© Publicitātes foto

4.lapa

Svaigas zemenes ar šokolādes krēmu

Ja esi steigā, bet pirmie viesi jau klauvē pie durvīm - šefpavārs Artūrs Brucis iesaka pēdējā brīža glābiņu - svaigas zemenes ar šokolādes krēmu. Ātrs, bet ne mazāk gards saldais ēdiens, ko likt galdā. Tikai trīs sastāvdaļas un gatavs!

Izejvielas sešām porcijām

250 grami zemenes, smalki sagrieztas

Krēms:

300 ml saldais krējums

50 grami šokolādes - tumšā vai gaišā - pēc ieskatiem

Pagatavošana:

Krēms:

Saputojiet saldo krējumu, izkausējiet šokolādi un pievienojiet iegūtajam krēmam, saimaisiet.

Servē:

Izvēlēties savai gaumei un iespējām atbilstošus trauciņus, piemēram, burciņas, stikla glāzes, māla podiņi, kuros lieciet kopā zemenes un saldo krēmu. Papildus variet izmantot šokolādes skaidiņas, kaltētus banānus u.c.

Svarīgākais