Mākslinieces Laima Kaugure un Frančeska Kirke, kuras pirms vairāk nekā 5 gadiem radījušas stila galeriju "Garage" un nesušas Latvijas vārdu pasaulē, regulāri parādoties pasaules elitārākajos stila, modes, dizaina, tūrisma žurnālos un ceļvežos, apvienojušas spēkus ar restorāna "Ostas skati" komandu, radot jaunu konceptu zem viena jumta: Stila galeriju "Garage" un Demokrātisku vīna bāru "Garage".
Mākslinieces Laima Kaugure un Frančeska Kirke ir pasaules līmeņa mākslinieces, kuras regulāri izpelnās starptautisku atzinību un lielāko daļu savu darbu pārdod ārpus Latvijas robežām, tādējādi veicinot Latvijas mākslas eksportu. Abas turpinās iepriecināt Latvijas iedzīvotājus un ārvalstu viesus ar saviem un izcilu Latvijas mākslinieku, darbiem stila galerijā "Garage".
Frančeska Kirke: ""Garage" jaunais koncepts ir "Māksla baudīt". Pats būtiskākais jaunajā konceptā ir tas, ka tiek saglabāts pirms 5 gadiem radītais un labi zināmais zīmols "Garage", kas augstu novērtēts Latvijā un ārzemēs, kā arī ieteikts neskaitāmos populāros pasaules ceļvežos."
Laima Kaugure: ""Garage" pamatā vēl arvien saglabājas stila galerija ar "Studijas Naturals" roku austajiem lina izstrādājumiem, kā arī "Arte Factory" un citu Latvijas mākslinieku radītajām oriģinālajām lietām un detaļām. Attīstot jauno konceptu, stila galerija apvienojusies ar Demokrātisku vīna bāru, tādejādi kopīgi radot lielisku atmosfēru "mākslai baudīt".
Demokrātisks vīna bārs "Garage" pievienojas konceptam ar īpašu vieglumu atmosfērā, labiem vīniem un labu ēdienu.
Vīnu izvēle veikta sadarbojoties ar vienu no labākajām Latvijas sommelier Valentīnu Grandāni. Vīna karti piepilda plašs klāsts dažādu pasaules reģionu vīnu, kā arī no dažādām vīnogu šķirnēm ražots vīns. Vīnu karti veiksmīgi papildina pašu īpašnieku atrastie un importētie vīni.
Ēdieni, kur dominēs viss, kas labi sader ar vīniem – spāņu tapas, krēmzupas, salāti, jūras produkti, austeres, siltie pamatēdieni – atvērta tipa virtuvē (open kitchen) gatavos izcils pavārs ar neparastu personības valdzinājumu Aleksandar Ločmelis Manevski, kurš jau divus gadus dzīvo Latvijā un iepriekš strādājis kā suis chef restorānā "Vincents". Aleksandar dzimis un uzaudzis Serbijā, kur sevi pierādījis, atverot un darbojoties vairākos restorānos ar īpašiem konceptiem.