Gardēžiem

15.sep 2009
Strukturālās reformas skārušas arī restorānu „Hospitālis”. Tagad tas no Stabu ielas ir pārcelts uz Vecrīgu – Tirgoņu ielu. „Hospitālis” ir kļuvis plašāks un pavisam drīz tas sniegs arī "ātrās palīdzības" pakalpojumus.
15.sep 2009
Rīgā atklātais pirmais virtuļu restorāns "Don Donulis" sākotnēji gardēžiem piedāvās 20 veidu virtuļus, taču laika gaitā to sortimentu plānots paplašināt, restorāna atklāšanā sacīja tīkla komercdirektors Maksims Čerņins.
photo_camera
11.sep 2009
Šodien plkst.10 Rīgā, Tērbatas ielā, Liene Tomsone atvēra savu konditoreju "Kūkotava", kuras izveidē viņa ieguldījusi aptuveni 40 000 latu.
11.sep 2009
Šonedēļ notiekošajā pārtikas izstādes "Riga Food 2009" laikā konditoru konkursā piedalījās sešas dalībnieces.
10.sep 2009
Pasaules gastronomijas pilsētu asociācijas "Delice" prezidents Žans Mišels Daklins šodien Rīgā notikušajā "Delice" Ģenerālās asamblejas sanāksmē aicināja Rīgas pavārus saglabāt nacionālās virtuves tradīcijas.
10.sep 2009
15. septembrī Brīvības ielā 89, reizē ar pirmo virtuļu ātrēšanas čempionātu, tiks atklāts pirmais virtuļu tīkla restorāns "Don Donulis".
9.sep 2009
Piektdien, 11.septembrī, plkst.10 Rīgā, Tērbatas ielā, Liene Tomsone atvērs savu konditoreju "Kūkotava", kuras izveidē viņa ieguldījusi aptuveni 40 000 latu.
9.sep 2009
"Man ļoti garšo visi ķirbjveidīgie augi. Bieži gan tos neēdu, jo vīram tie ne visai patīk, tāpēc mājās tos negatavojam. Bet ja vien man sanāk iespēja nobaudīt marinētos ķirbjus vai kādu citu ēdienu, es nekad neatsakos," teic dziedātāja Māra Upmane-Holšteina.
8.sep 2009
Šonedēļ, no 9. līdz 11. septembrim Rīga uzņems Pasaules gastronomijas pilsētu asociācijas DELICE Ģenerālo asambleju, uz kuras pasākumiem ieradīsies 25 dalībnieki no 13 pilsētām.
26.aug 2009
Savdabīgais restorāns "Hospitālis", kas savulaik atradās Stabu ielā, tagad jaunu mājvietu atradis Tirgoņu ielā pie Doma laukuma.