Strukturālās reformas skārušas arī restorānu „Hospitālis”. Tagad tas no Stabu ielas ir pārcelts uz Vecrīgu – Tirgoņu ielu. „Hospitālis” ir kļuvis plašāks un pavisam drīz tas sniegs arī "ātrās palīdzības" pakalpojumus.
Rīgā atklātais pirmais virtuļu restorāns "Don Donulis" sākotnēji gardēžiem piedāvās 20 veidu virtuļus, taču laika gaitā to sortimentu plānots paplašināt, restorāna atklāšanā sacīja tīkla komercdirektors Maksims Čerņins.
Pasaules gastronomijas pilsētu asociācijas "Delice" prezidents Žans Mišels Daklins šodien Rīgā notikušajā "Delice" Ģenerālās asamblejas sanāksmē aicināja Rīgas pavārus saglabāt nacionālās virtuves tradīcijas.
Piektdien, 11.septembrī, plkst.10 Rīgā, Tērbatas ielā, Liene Tomsone atvērs savu konditoreju "Kūkotava", kuras izveidē viņa ieguldījusi aptuveni 40 000 latu.
"Man ļoti garšo visi ķirbjveidīgie augi. Bieži gan tos neēdu, jo vīram tie ne visai patīk, tāpēc mājās tos negatavojam. Bet ja vien man sanāk iespēja nobaudīt marinētos ķirbjus vai kādu citu ēdienu, es nekad neatsakos," teic dziedātāja Māra Upmane-Holšteina.
Šonedēļ, no 9. līdz 11. septembrim Rīga uzņems Pasaules gastronomijas pilsētu asociācijas DELICE Ģenerālo asambleju, uz kuras pasākumiem ieradīsies 25 dalībnieki no 13 pilsētām.