GRĀMATU APSKATS: Rebeka Boņjē. 500 sacepumi un sautējumi

© Publicitātes foto

Izdevniecība Zvaigzne ABC

Diez vai kāds apšaubīs sacepumu un sautējumu popularitāti, jo tiem piemīt paši nepieciešamākie elementi, kas patīk laiku taupošajiem un ne pārāk perfektajiem maltīšu gatavotājiem. Sacepumi un sautējumi ir ļoti iecienīts «viss vienā» ēdiens – tie ir ātri un viegli pagatavojami, un arī to sastāvdaļas var samērā brīvi variēt. Vairumam no šajā grāmatā iekļautajām receptēm tiek piedāvāts neordinārs skatījums uz tradicionālajiem ēdieniem. Tajos ir plaši izmantoti svaigi un sezonāli produkti, ļaujot izvēlēties no vietējo ražojumu klāsta. Bieži vien sacepumus var pagatavot jau iepriekš, un tas ir viens no iemesliem, kādēļ tie ir tik populāri. Ierasts, ka šāda stila ēdienos viens no galvenajiem elementiem ir gaļa, tomēr arī šajā grāmatā īpaša sadaļa veltīta veģetāriem un vegāniem piemērotiem sacepumiem. Gluži kā došanās pieredzes apmaiņā ir nodaļa, kas veltīta visdažādāko tautu sacepumu receptēm.

Svarīgākais