Notiek Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

© publicitātes

No 5.maija līdz 11.maijam Rīgā norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir nu jau piektā restorānu nedēļa, un dalību pieteicis rekordliels restorānu skaits - 36 restorāni. Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni piedāvā īpašu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti pavasarīgi Latvijas produkti.

Gan pieredzējušiem gardēžiem, gan tiem, kuri restorānus apmeklē retāk, tā ir iespēja nobaudīt vadošo šefpavāru kulinārās variācijas. Rīgas restorānu nedēļā ir iespējams nobaudīt tādus īpašus ēdienus kā bērzu sulas sorberts, teļa karē, ziedu medū marinēti pērļu sīpoli, rabarberi visdažādākajās variācijās un citi.

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa organizē Rīgas Tūrisma Attīstības birojs (RTAB) sadarbībā ar Pavāru klubu. Tajā piedalās 36 Rīgas restorāni, kas saviem apmeklētājiem piedāvā trīs ēdienu maltīti par īpaši pievilcīgām cenām - 15 un 20 eiro (Ls 10,54 vai 14,06).

Pavasara Rīgas restorānu nedēļā baudīt svētku maltīti aicina: "3 naži", "3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt"", "Academy", "Ambiente", "Aqua Luna", "Avalon", "B-Bārs restorāns", "Benjamiņš", "Bergs", "Burkāns", "Čarlstons", "C.U.T.", "Dārzs", "D’vine bar", "Elements", "Fazenda", "Kaļķu vārti", "Key to Riga", restorāni "KID", "Kilimanjaro", "Laine", "Le Dome", "MUUSU", "Olive Oil Trading Co", "Ostas skati", "Pinot", "Piramīda", "Ribs&Rock", restorāni "Steiku haoss", "Tinto", "Valtera restorāns", "Zaļais Maksis" un "Zvejnieks dēls". Pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.

Latvijā

Medijpratības uzlabošanai Latvijā nepieciešams sistemātiski un mērķtiecīgi ieguldīt gan izglītībā, gan sabiedrības informēšanā, gan arī atbalstot kvalitatīvus medijus, aģentūrai LETA norādīja Kultūras ministrijā.