2.lapa
Mūsdienās ātrākais un vieglākais ceļš pretī gaļas cepšanai vai ugunskura iedegšanai ir vienkāršs - apšļākt ogles vai malku ar degšķidrumu, piešķilt uguni un aiziet! Ielāgo, ka pēc degšķidruma laistīšanas ir jāpārbauda savas rokas, vai uz tām nav šīs viegli uzliesmojošās vielas un tikai pēc tam uzvelc sērkociņu vai šķiltavas. Jābūt īpaši uzmanīgam, esot pie grila. Neesiet pārāk tuvu grilam brīdī, kad uz kvēlojošām oglēm ir uzliets degšķidrums. Viena neveikla kustība ar šo šķidrumu var radīt nepatīkamus apdegumus. Tāpat negrilējiet zem nojumes vai kokiem, tas apdraud jūsu mājokļa un iemītnieku drošību. Neļaujiet bērniem atrasties pārāk tuvu grilam.