Lai cik daudzus lielveikalus neuzceltu, pircēju ieradumi liecina, ka labākā izvēle jau gadsimtiem - tirgus un uzticami pārdevēji. Berga Bazārs katru otro un ceturto mēneša sestdienu aicina uz tirgu tos, kas novērtē iespēju iepirkties pie uzticamiem, pārbaudītiem tirgotājiem un tirgus dienu labprāt papildina ar šefpavāra pagatavotu maltīti. Šo sestdien, 12.oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 Berga Bazāra pagalmā pie City Fitness būs iespējams iegādāties jau iecienītos produktus - Rožkalnu maizi no Straupes, lauku pienu, mājas kefīru un dažādus sierus pie meistares Vitas Petrovas, SIA "Šiļi" puscietos un svaigos kazas sierus no Rucavas, svaigu un kūpinātu gaļu no Bauskas zemnieku saimniecības "Kraujas", un citus pilnvērtīgam uzturam nepieciešamus, gardēža galda cienīgus produktus par ražotāju cenām.
Berga Bazāra tirgotāju produkciju izvēlas daudzi zināmi Rīgas restorāni, tostarp "Vincents" un restorāns "Bergs", kā arī pavāru komanda no kafe "Tvaiks" - Kārlis Celms un Uģis Veits, kas turpmāk katru sestdienu Berga apmeklētājiem piedāvās īpašu ēdienkarti - īsteni latviskas receptes ar pasaules garšas piešprici. Šonedēļ, iekļaujoties Putras nedēļas programmā, pavāri sagatavojuši īpašu desertu - ceptas auzu pārslu putras pudiņu ar ceptiem bumbieriem, granātābolu mērci un garšvielām bagātinātu putukrējumu.