7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

2.lapa

pixabay

2. Ēdiena dzesēšana pirms likšanas ledusskapī

Daudziem ir paradums atstāt vairākām ēdienreizēm domāto ēdienu atdzist pirms to ievietot ledusskapī. Izrādās, ka arī šādi mēs palīdzam vairoties baktērijām tajā. Atceries, ka pagatavotu ēdienu istabas temperatūrā nevajadzētu turēt ilgāk par divām stundām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.