7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

3.lapa

pixabay

3. Pārbaudīt ēdiena svaigumu, to pagaršojot

Ir grūti konstatēt bīstamas baktērijas pēc ēdiena izskata un garšas. Pat neliels ļaundabīgo baktēriju daudzums var veicināt saindēšanos. Lai no tā izvairītos, labāk uzreiz izmet produktus, kuru svaigumu apšaubi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.

Svarīgākais