8 produkti, kurus mazgājam nepareizi

© PN/Scanpix/Leta

4.lapa

pexels.com

4. Zivis

Svaigas zivis nav jāmazgā, ja vien tās tādas netaisāties arī ēst. Augsta temperatūra iznīcinās visas baktērijas. Skalojot zivis, pastāv risks, ka baktērijas izplatīsiet pa visu virtuvi. Galvenais ir kārtīgi nomazgāt rokas, nazi un dēli pēc zivs griešanas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.