Noderīgs padoms: kā pareizi sagriezt ļoti mīkstu maizi?

© pexels.com

Kas var būt gardāks par svaigi ceptu, siltu un mīkstu maizi? Šāda maize garšo izcili pat bez dažādām piedevām. Tomēr šādas maizes sagriešana šķēlītēs var nebūt nemaz tik vienkāršs darbs.

unsplash.com

Bieži vien griežot ļoti mīkstu maizi tā var mainīt savu formu un "saplakt".

Lai maizes šķēlītes nemainītu savu formu un būtu perfektas, nepieciešams pielietot vienu vienkāršu triku.

Ļoti mīkstu maizi ieteicams griezt "apgāžot" to otrādi. Kā tas ir domāts? Ja parasti kukulīti noliekat, piemēram, uz dēlīti ar tā taisno pusi uz leju, tad griežot pavisam mīkstu maizi, šo kukulīt nepieciešams nolikt augšpēdus ar tā taisno pusi uz augšu.

Šādā veidā būs daudz vieglāk sagriezt pavisam mīkstu maizi. Tā nemainīs savu formu un šķēlītes būs perfekta izmēra!

Avots

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.

Svarīgākais