Dietologi izceļ, ka ēdot šo piecu gardo ēdienu kombinācijas, iespējams, paildzināt savu dzīves ilgumu. Uzziniet, ko būtu jāēd brokastīs, lai veicinātu labu veselību un kāpēc tieši šie ēdieni ir tik veselīgi!
Populārā Ukrainas ēdienu blogere Alīna Fūdī dalās ar vakariņu ēdienu recepti, kas pēc viņas teiktā, palīdzēs saglabāt tievu vidukli. Viņa iesaka sagatavot ir vistas fileja ar dārzeņiem.
Teju katrā lauku mājā zaļo rabarberu krūms. Tā ir ne tikai krāšņa pagalma rota, bet arī vērtīgs vitamīnu avots, turklāt 100 gramu rabarberu satur vien 21 kaloriju, jo tā pamatu – 95% – veido ūdens.
Dermatologi izceļ šos astoņus produktus, kurus ēdot, varam iegūt mirdzošu un veselīgu sejas ādu. Uzziniet, kuri ir labākie pārtikas produkti, kurus ēst, lai izskatītos par 10 gadiem jaunāka un samazinātu sejas problēmas.
Veselības eksperte, "Bio Recovery" vadītāja Gabija Mārtina nosauc piecus ikdienas paradumus, kurus nepieciešams ar steigu izskaust no savas ikdienas, lai neiedzīvotos nopietnās veselības problēmās!
Jūsu kafija tikai iegūs, ja tās pagatavošanai veltīsiet nedaudz rūpības un pareizi strādāsiet ar pieejamo materiālu. Kā pagatavot tiešām labu kafiju mājas apstākļos, stāsta barista Gatis Silenieks.
Var pasniegt kopā ar piedevām uzreiz pēc pagatavošanas vai vispirms nedaudz pasautēt tomātu mērcē. Frikadelītes izddodas maigas, diētiskas un garšīgas. Katrā ir tikai 75 kalorijas, 6 g olbaltumvielu, 3 g tauku un 4 g ogļhidrātu.
Vasara ir grilēšanas sezona. Neatkarīgi no tā, vai grilējot izmantojat gāzi vai kokogles, šai gatavošanas metodei piemīt dažādas unikālas blakusparādības, kas var atstāt negatīvu iespaidu uz jūsu veselību. Dietalogi atklāj, kas notiek ar jūsu ķermeni, kad baudāt grilētus ēdienus.
Vafeles izdodas nevainojamas: mēreni saldas, mīkstas un ar skaistu zeltainu garoziņu. Vēl labāk, tās var pagatavot no tā, kas noteikti atrodas ikvienas saimnieces ledusskapī.
Uztura speciāliste Pipa Kembella no Džērsijas, Lielbritānijā atklājusi, ka parasti tauki uz vēdera veidojas divu iemeslu dēļ - stresa un insulīna rezistences dēļ. "The Sun" nosaucis 6 vienkāršus veidus, kā mazināt tauku daudzumu vēdera zonā.
Klasiski šo kokteili gatavo no tekilas, laima sulas un citrusu liķiera. Šoreiz piedāvājam izmēģināt atspiedzinošu bezalkoholisko versiju. Izdodas aromātisks un garšīgs dzēriens!