8 populāri mīti par olām, kuri būtu jāaizmirst

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Olu gatavošanas veidam nav nozīmes

Patiesībā, lai olas tiešām būtu vērtīgas mūsu veselībai, nozīme ir arī veidam, kā tās ir pagatavotas. Ja tās cep krāsnī 180 grādos pēc Celsija, tad aptuveni 40 minūtēs tās zaudē 45% vitamīna D. Vārītās olās saglabājas gandrīz 90% tajās esošo vitamīnu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!

Svarīgākais