Imunitātes "šots" jeb veselības stiprinošais dzēriens

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Vīrusu sezonā svarīgi ir parūpēties par savu veselību. Lai veicinātu labu veselību, izmēģiniet šo imunitātes stiprinošo dzērienu!

Vajadzēs:

  • 1 - 2 ķiploka daiviņas;
  • 1 ēdamk. medus;
  • 1/4 tējk. kurkuma;
  • 1 ēdamk. karsta ūdens;
  • 2 - 3 ēdamk. svaigi spiestas citronu sulas;
  • 4 - 5 ēdamk. svaigi spiestas apelsīna sulas;
  • 1 šķipsniņu kanēļa;
  • 1 šķipsniņu kajēnas piparu;
  • 1 šķipsniņu sāls;
  • 1 šķipsniņu melnos piparus;
  • 1 ēdamk. ābolu sidra etiķa;
  • 1 tējk. rīvēta ingvera.

Pagatavošana:

1. Sasmalciniet ķiplokus ar ķiploku spiedi. Atstājiet tos 10 minūtes "atpūsties".

2. Kamēr ķiploki "atpūšas" trauciņā ielieciet medu, ūdeni, kurkumu. Visas sastāvdaļas ar putojamo slotiņu kārtīgi sajauciet kopā.

3. Tagad šķidrumam klāt pievienojiet citronu un apelsīnu sulu, kanēli, kajēnas piparus, sāli un melnos piparus. Atkal visu ar putojamo slotiņu sajauciet kopā.

4. Tagad atliek vien pievienot klāt ābola sidra etiķi, ķiploku un ingveru. Visas sastāvdaļas samaisiet kopā un izdzeriet.


Avots

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais