Pagatavo zivi alus mētelītī

© Cookbook

Nezin kādēļ mēdzam zivs ēdienus "ietērpt". Vai tas ir kažoks, vai mētelītis - nevar noliegt, ka "apģērbā" tās var būt dikti gardas.

Sastāvdaļas:

  • Kviešu milti: 100 g
  • Olas: 1 gab
  • Alus: 150 g
  • Eļļa: 50 g
  • Zivs fileja: 500 g
  • Siers: 80 g
  • Malti melnie pipari: 2 g

Pagatavošana:

Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu, eļļu un samaisa.

Ja prasās kreptīgāka uzkoda, mīklai pieliek nedaudz sarīvētu sieru un piparus.Zivs fileju sagriež gabalos.Katru gabalu no abām pusēm cep uz pannas sakarsētā eļļā.

Virtuvē

Domājot par brokastu ēdieniem, daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir sviestmaizes, brokastu pārslas, putras vai olas. Ja jums ir apnikuši ierastie brokastu ēdieni, iesakām izmēģināt jaunu recepti - grieķu jogurtu ar piedevām!

Svarīgākais