Izmēģini! Ātrā persiku kūka

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot gardu persiku kūku. Kūkas pagatavošanā būs nepieciešamas vien septiņas sastāvdaļas!

Vajadzēs:

  • 1 bundžu konservētu persiku;
  • 180 g cepumu;
  • 70 g sviesta;
  • 200 g krēmsiera;
  • 30 g želatīna;
  • 500 g persiku jogurta;
  • 100 ml saldā krējuma.

Pagatavošana:

1. Ar blenderi smalki sadrupiniet cepumus.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Cepumiem pievienojiet klāt izkausētu sviestu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Samaisiet visu kārtīgi kopā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Kūkas formā ieberiet cepumus. Tā būs kūkas pamatne. Ņemet glāzi un ar to kārtīgi piespiediet cepumus klāt pie kūkas formas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Sadaliet želatīnu uz pusēm (15 g un 15 g) un katru daļu uzbriediniet atsevišķā trauciņā.

6. Krēmsieram pievienojiet klāt saldo krējumu. Ar mikseri saputojiet abas sastāvdaļas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Kad krēmsiers ar saldo krējumu ir saputots krēmīgā konsistencē, pievienojiet klāt persiku jogurtu. Atkal ņemiet mikseri un saputojiet visas sastāvdaļas kopā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

8. Izkausējiet želatīnu un paralēli ar mikseri putojot jogurta/siera/saldā krējuma masu, pievienojiet klāt želatīnu.

9. Lejiet gatavo masu virsū cepumiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

10. Sagrieziet persikus šķēlītēs un kārtojiet pa virsu kūkai.

Ekrānuzņēmums no Youtube

11. Lieciet uz plīts karsēties sīrupu, kurā atradās persiki. Kad sīrups ir sakarsis, bet vēl nav sācis vārīties, pievienojiet klāt atlikušo želatīnu un izkausējiet to.

12. Lejiet sīrupu pāri kūkai.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Tas arī viss! Atliek vien sagaidīt, kad kūkas augšēja daļa sastingst un varat to baudīt!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais