RECEPTE: Ķirbju pīrāga garšvielas jeb "pumpkin pie spice"

© unsplash.com

Daudzviet pasaulē rudens saistāms ne tikai ar krāsainām lapām, dzestro gaisu un sveču gaismu, bet arī ar ķirbjiem.

Ķirbju pīrāga garšvielas jeb pumpkin pie spice daudzviet pasaulē tiek plaši izmantotas. Piemēram, Amerikā ļoti populāras ir kafijas, kurām pievienotas klāt šīs garšvielas.

Lai arī savās mājās ienestu īpašo garšu buķeti, šīs garšvielas var pavisam viegli pagatavot.

Garšvielu pagatavošanai būs nepieciešams:

  • 3 ēdamk. kanēļa;
  • 2 tējk. malta ingvera;
  • 2 tējk. malta muskatrieksta;
  • 1½ tējk. malti smaržīgie pipari.

Pagatavošana:

Lai pagatavotu aromātisko garšvielu maisījumu, nepieciešams visas sastāvdaļas sajaukt kopā.

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais