RECEPTES: Zirņu trifeles

© Māja

Pavisam drīz jau klāsim Ziemassvētku galdu, kurā tiks likti tradicionālie ēdieni, bet čaklākās saimnieces droši vien izmēģinās jaunas receptes, lai iepriecinātu savus mīļos, tuvos cilvēkus.

Zirņu trifeles

Sastāvdaļas: 100 g Mildas pelēko zirņu ar gaļu, 50 g vārītu kartupeļu (ja ir vēlēšanās), 15 g sīpolu, 25 g kaņepju sviesta, sāls, grauzdētas sezama sēkliņas.

Pagatavošana: zirņus ar gaļu un kartupeļus samaļ divas reizes, pievieno sasmalcinātus, apceptus sīpolus, kaņepju sviestu, sāli un visu rūpīgi samaisa. Izveido apaļas bumbiņas, kuras pēc tam apviļā sezama sēkliņās, lai tradicionālajam ēdienam piešķirtu mūsdienīgu izpildījumu.

Svarīgākais