RECEPTE: Apel­sī­nu že­le­ja ar bur­kā­nu su­lu

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Ir vērts pamēģināt!

SA­STĀV­DA­ĻAS:

550 ml apel­sī­nu su­las (8–9 apel­sī­ni)

300 ml bur­kā­nu su­las

cit­ro­nu su­la no 2 cit­ro­niem

500 g ie­vā­rī­ju­ma cu­ku­ra

PA­GA­TA­VO­ŠA­NA: no apel­sī­niem un cit­ro­niem iz­spiež su­lu, pie­vie­no bur­kā­nu su­lu, sa­jauc ar cu­ku­ru un mai­sot uz­vā­ra. Uz lē­nas uguns tur­pi­na vā­rīt pie­cas mi­nū­tes, tad no­pu­to un pil­da ste­ri­lās bur­kās. Aiz­vā­ko un uz­gla­bā vē­su­mā.

Svarīgākais