5.lapa
Tēja no Japānas
Pirmo reizi "Riga Food" vēsturē būs Japānas nacionālais kopstends, kurā varēs iepazīt Japānas tējas kultūru un nobaudīt tējas, kas ir viens no Japānas galvenajiem eksporta produktiem uz Eiropas Savienību. Japānas kultūrā tējai ir īpaša loma, un tur notiekošās tējas ceremonijas nav pielīdzināmas tējas dzeršanas tradīcijām nevienā citā valstī. "Riga Food 2020" apmeklētāji un dalībnieki ir laipni gaidīti Japānas nacionālajā stendā, kur būs iespēja iepazīties ar dažādiem japāņu tējas veidiem, tostarp "Matcha", "Gyokuro", "Sencha", "Bancha", "Hojicha" (brūno rīsu tēja), aromatizētu zaļo tēju, kā arī saldo "Matcha" pulveri un saldo "Hojicha" pulveri, ko izmanto "Late" dzērienu pagatavošanai.