Atklāj, kurš pārtikas produkts spēj uzlabot atmiņu. Tas nav biezpiens!

© pexels.com

Paliekot arvien vecākiem mūsu atmiņa pasliktinās. Izrādās, ka tas notiek jau pēc 20 gadu vecuma. Atmiņa lēnām, bet pastāvīgi pasliktinās, vēstīts portālā "Eat This, Not That".

Lai arī atmiņa lēnām sāk paliktināties jau ap 20 gadu vecumu, pirmās izmaiņas cilvēki var pamanīt vien ap 40 gadiem.

Lai palēlinātu smadzeņu novecošanās procesus, eksperti iesaka iekļaut uzturā konkrētus pārtikas produktus.

Ja vēlaties uzlabot atmiņu, uzturā vajadzētu iekļaut produktus, kas smadzenēm sniedz vērtīgās uzturvielas, piemēram, omega-3 taukskābes.

Omega-3 taukskābes ir būtiski svarīgas mūsu smadzenēm. Tāpēc eksperti iesaka ēst treknās zivis.

Tādas treknās zivis kā, piemēram, lasis, makrele, tuncis un siļķe, ir izcils omega-3 taukskābju avots.

Šīs taukskābes ne tikai sniedz labumu smadzeņu veselībai, bet arī sirdij!

Dzīvesstils

Drēgnajā rudenī un aukstajā ziemā daudzi dzer siltas tējas, lai ne tikai sasildītos, bet arī uzlabotu veselību. Eksperti atklāj, kurš tējas veids ir visveselīgākais un var sniegt vislielāko labumu veselībai, raksta "USA Today".