mediķi še rakstija,ka veselīgi ēst tauku maizes.Klienti medicīnai tak vajadzīgi. Bizness ir bizness.
Nu mīlīši, manā virtuvē bez kanēļa nav neviens gaļas ēdiens, kā arī ziemas konservi. Kurš gan to nezin? Par to labumu nezinu, bet kam tīk tas lieto, kas zina kā, lieto to daudz. Virtuvei - visu mūžu ir jāmācās.
Tiešām gaļai liec kanēli klāt..?
Ja to darīs ar to, tā saucamo "ķīniešu kanēli", kas redzams bildē un saucas "Cassia", tad ātri gaidāma saslimšana. Jo tas lielākās devās ir ļoti kaitīgs ar tam esošo lielo kumarīna līmeni. Tas ir pasvisam cits augs, un tas nav "Ceilonas kanēlis" - īstais kanēlis. Jau senos laikos ķīnieši aplaupīja karavānas un nobēra pārvadāto Ceilonas kanēli, tam pieberot sava auga "Cassia" mizu.
Ja dietalogs iesak lietot kaneli-varbut ir verts darit zinamu ka to lietot,ja nu vienigi pievienot dzerieniem?
Vislabākās ir svaigi ceptas kanēļmaizītes!