Kāpēc kafijai vispār jābūt saldai? Man tā garšo vislabāk, kāda ta no dabas ir. Un muļķīgi domāt, ka pievienojot škipsniņu (cik tas ir? Varbūt 0,2 grami) uzņemsim nepieciešamo kalciju, mangānu, kāloju, dzelzi un magniju, plus arī vērā ņemamu daudzumu šķiedrvielu un antioksidantus. Viss šis raksts ir šķidrs bullshit.
Kāpēc kafijai vispār jābūt saldai? Man tā garšo vislabāk, kāda ta no dabas ir. Un muļķīgi domāt, ka pievienojot škipsniņu (cik tas ir? Varbūt 0,2 grami) uzņemsim nepieciešamo kalciju, mangānu, kāloju, dzelzi un magniju, plus arī vērā ņemamu daudzumu šķiedrvielu un antioksidantus. Viss šis raksts ir šķidrs bullshit.
ja jau tāda, kā no dabas, tad jau tu dzer zaļu pupiņu kafiju? tas gan šķiet nepavisam nav veselīgi, jo tur tās vielas, kas grauzdējot nāk ārā...