Nav noslēpums, ka melna kafija bez piedevām no rīta var ne tikai palīdzēt mums kļūt mundrākiem bet arī uzlabot metabolismu. Ir pavisam vienkāršs triks, kā kafiju padarīt saldāku bez cukura palīdzības, raksta "newsyou.info".
Ir pavisam vienkāršs triks, kas palīdzēs kafiju ne tikai padarīt baudāmāku, bet arī veselībai draudzīgāku. Izrādās, ka kafijai jāpievieno šķipsna malta kanēļa, kas tas piešķirs patīkamu garšu.
Kanēlis satur daudz svarīgu minerālvielu, piemēram, kalciju, mangānu, kāliju, dzelzi un magniju.
Kanēlis ir arī bagāts ar šķiedrvielām, kas veicina veselīgu gremošanu un antioksidantiem, kas novērš oksidatīvo stresu.
Populārā garšviela ne tikai palīdz metabolismam, bet arī satur vielas, kas pazemina cukura līmeni asinīs.