Savā šovā "Žitj zdorovo" Jeļena Mališeva maksimāli vienkārši skatītājiem stāsta par dažādām slimībām un to ārstēšanu. Bieži vien slavenā raidījuma vadītāja pievēršas arī skaistuma un veselības saglabāšanas tēmai.
24. novembra raidījumā Mališeva skatītājiem atklāja, kādi pārtikas produkti veicina novecošanu.
Ar ārsta neirologa Dmitrija Šubina atbalstu raidījuma vadītāja paskaidroja, kāpēc sarkanās gaļas, saldumu un alkohola mīļotāji bieži izskatās vecāki par saviem vienaudžiem.
Pēc ekspertu domām, liekā cukura daudzums organismā izraisa kolagēna iznīcināšanos, kas noved pie intensīvākas grumbu veidošanās.
Mališeva un ārsts norādīja, ka sarkanā gaļa un kūpināta gaļa slikti ietekmē nieru darbību - organisms sliktāk izvada toksīnus. Turklāt Šubins un Mališeva pastāstīja, kā tieši alkohols kaitē ādai - tas izraisa dehidratāciju.
Starp citu, lai no organisma izvadītu 100 gramus alkohola, nepieciešams izdzert sešas glāzes tīra ūdens.