Komentāri: Interesanti! Pavārs Lauris Aleksejevs skaidro, ar ko atšķiras ēdnīca no kafejnīcas un restorāna

Jānis Amols

Kā tad to var nezināt? Mana pieredze kā atšķiras ēdnīca no restorāna - 1) ēdnīcā nedejo; 2) ēdnīcā tikai ēd, bet parasti nedzer (alkoholu, ja neskaita alu); 3) no ēdnīcas parasti iziet "skaidrā", bet no restorāna - iedzēris. 4) uz ēdnīcu iet pa dienu un nereti viens pats, ātri paēd un ātri dodas prom, uz restorānu - vakarā, kopā ar kādu cilvēku, patīkamai, ilgākai laika pavadīšanai. 5) ēdnīcā katrs ņem ēdienu pats, bet restorānā tevi apkalpo pie galdiņa un pat tukšos šķīvjus nav jānes prom pašam. Ja nu kādam tiešām nav saprotams, kas ir restorāns, noskatieties veco padomju kinokomēdiju "Briljantu roka". Es nekādi nesaprotu, kā "makdonalds" var iedomāties sevi saukt par restorānu, bet nepārdot alkoholu, ja tur nav deju grīdas un deju mūzikas..

16.dec 2020 Atbildēt
Inta

ATKAL VIENA RESNA KRAŅA TE LEJ SASMIRDUŠU ŪDENI.

16.dec 2020 Atbildēt
kss2

Ha ha ha vēl viena pastal zvaigzne kam trūkst uzmanības! Kam šidien vajag to Tavu restorānu? Reklamēt sevi? Neko jau īpašu nav sasniedzis,vienīgi ar godīgu nodokļu maksāšanu gan neiet kā vajag!Būtu sēdējis beidzot ar ģimeni un izpircis savus grēkus visās jomās....

16.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Pareizi Lauris izskaidroja.

16.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Pareizi vai nepareizi, bet ēstuve paliek ēstuve, tāpat kā noslēdzošais process ēdiena pārpalikumu izvadīšanā.

16.dec 2020 Atbildēt
Roberts

Sauksim tad Laura barotavu par tošņilovku

16.dec 2020 Atbildēt
SolvitaVucena

Barotava gan derēs visām trim

16.dec 2020 Atbildēt

Komentēt