Ina Zelča / Autori

15.dec 2011
Kas gan sievietei var likt justies brīnišķīgā noskaņojumā, ja ne iespēja iepazīt smaržu pasaules noslēpumus un apburt ar tās izsmalcinātajiem aromātiem apkārtējos. Patiesībā smaržām piemīt vārdos neizsakāma spēja valdzināt un padarīt katru sievieti neatkārtojamu.
9.dec 2011
Diānas Kokinas (32 gadi) deviņus gadus vecais dēls Markus kopīgi ar omi nolēma aizpildīt anketu un pieteikt mammu pārvērtībām.
photo_camera
9.dec 2011
Ilgas Valteres un viņas dzīvesbiedra Edgara dzīvojamā māja, kur mitinās arī jaunākā meita Laura, esot kā saimnieces trešais bērns.
7.dec 2011
Šķiet, ka pastētes gatavošanai parasti izmanto aknas, taču var izmantot arī medījumus, siļķi, zivis, putnu gaļu un sieru, kam raksturīga stipra un īpatnēja garša.
2.dec 2011
Ivitas Meikšānes (39 gadi) kolēģes nolēma iepriecināt viņu, piesakot pārvērtībām, pati nekad nebūtu uzdrošinājusies to izdarīt.
photo_camera
2.dec 2011
Kad medicīnas studente Evita Purviņa uzsāka studijas Rīgā, iegādāts dzīvoklis Āgenskalnā, lai būtu ērti savienot mācības ar praksi, taču vēlāk izrādījās, ka prakse notiek dažādās vietās.
29.nov 2011
Diāna Mišina (39 gadi) stāsta, ka vēlējās pati sev sagādāt prieku, baudot pārvērtības. „Gribēju relaksēties, mainīt matu krāsu un iegūt stilista padomus,” atzīst Diāna. Viņa teic, ka jau ilgu laiku matus balina, ir krāsotas tumšas šķipsnas.
25.nov 2011
Ligita Strēlniece (24 gadi ) tad, kad pieteicās pārvērtībām, vienlaikus gan studēja, gan strādāja. „Biju ļoti aizņemta, tāpēc nebija laika sev. Nezināju, ko darīt ar matiem un kādā krāsā tos krāsot,” atzīst Ligita.
photo_camera
25.nov 2011
Dāmu apavu modes salons Madam Bonbon, kas atrodas klusajā Rīgas centrā, nav vienkārša ekskluzīvu apavu iegādes vieta, bet tajā veidotais interjers vairāk atgādina mājīgu dzīvokli, kurā apavi izkārtoti uz galda, palodzes, guļamistabā, gultā un pat vannas istabā.
21.nov 2011
Grieķu jogurts, kas parādījies pārdošanā arī Latvijas veikalos, ir dabisks produkts, kas pēc konsistences līdzinās krējumam, bet ir vieglāks, gaisīgāks. Grieķijā tas nav neparasti, jo to pasniedz arī brokastīs viesnīcās.
photo_camera
17.nov 2011
Pavisam nelielu ekoloģisku koka māju 32 kvadrātmetru platībā, kas pirms pāris gadiem uzbūvēta skaistā Dzirnezera krastā, par savējo sauc SIA Clear Consulting valdes locekle, starptautiski atzīta stiliste Jolanta Reihmane, kas tur mitinās ar saviem vilku šķirnes mīluļiem – Armani un Džordžio.
photo_camera
16.nov 2011
Smilšu mākslinieks Elmārs Gaigalnieks veido neparastas krāsainas gleznas smiltīs, kas ir telpiskas, nocietinātas un uzbērtas ar rokām,neizmantojot nekādus mehānismus vai agregātus.
16.nov 2011
«Manas ģimenes ēdienkartē ikdienā ir dažādība – pupas, zirņi, grūbas, lēcas un daudzas citas lietas. Mēs cenšamies ēst atšķirīgus ēdienus. Protams, ik pa laikam man patīk olīveļļā krāsnī sacepti kartupeļi ar timiānu vai rozmarīnu, vai kādu citu garšaugu,» stāsta portāla četrassezonas.lv galvenā redaktore Signe Meirāne.
16.nov 2011
Paildzināt ādas jaunību un svaigumu ir jebkuras sievietes sapnis, ko šodien iespējams panākt, izmantojot efektīvu dabas komponentu un moderno tehnoloģiju apvienojumu kosmētikā.
16.nov 2011
Paildzināt ādas jaunību un svaigumu ir jebkuras sievietes sapnis, ko šodien iespējams panākt, izmantojot efektīvu dabas komponentu un moderno tehnoloģiju apvienojumu kosmētikā. Kā zināms, kosmētiku var uzskatīt par dabisku, ja tā ir iegūta no dabiskiem avotiem un apstrādāta ar fiziskām metodēm.
14.nov 2011
Ivetas Akmeņlaukas (46 gadi) jaunākā meita Krista nolēma pieteikt mammu pārvērtībām, viņai to nezinot. „Žurnālā vienmēr pirmās aplūkoju pārvērtības. Es pati, protams, arī vēlējos piedalīties šādā pasākumā, un šī nebija pirmā vēstule,” stāsta Iveta.
photo_camera
11.nov 2011
Kad zvērinātas advokātes Helēnas Purviņas un viņas vīra Aivja, nekustamo īpašumu pārvaldnieka, ģimene, kurā aug bērni Marta un Rafaels, pirms četriem gadiem bija jaunas mājvietas meklējumos, noteicošais bija lielāka platība un lai dzīvoklis būtu Rīgas centrā.
8.nov 2011
Svaigēšana – tas nozīmē, ka produkti netiek pakļauti termiskai apstrādei vai tos gatavo temperatūrā līdz 45 grādiem Celsija. Tie var būt svaigi augļi, dārzeņi, rieksti, pupas, ko uzturā var lietot tieši tādā formā, kādā tie aug dabā.
4.nov 2011
Inesi Mjadeļecu (31 gads) pārvērtībām pieteica viņas māsa Asne. „Viņa man tikai jautāja, vai neviens nav zvanījis, kad bija nosūtījusi pieteikuma anketu. Nodomāju, ka piedāvājumu piedalīties pārvērtībās saņemšu vai nu pēc pusgada vai nekad,” atceras Inese.
31.okt 2011
Šitake sēnes ir visvairāk izpētītās no ārstnieciskajām sēnēm. Veselīgās šo eksotisko sēņu īpašības pirmām kārtām saistītas ar to sastāvā esošajiem polisaharīdiem.
24.okt 2011
Atslodzes dienas var traktēt dažādi. Viens no variantiem – neēd neko, dzer tikai ūdeni vai zāļu tējas. Ja organisms jūtas labi, to var darīt. Pašmērķim ir jābūt nevis mocīt organismu, bet labai pašsajūtai.
17.okt 2011
Cepešu gatavošanai parasti izmanto jaunu dzīvnieku gaļu no mazāk nodarbinātiem muskuļiem, jo tie ir mīkstāki un sulīgāki. Cepeša gatavošanai nav ieteicams izmantot sevišķi lielus gabalus, jo tos ir grūti izcept gatavus – tie vidū paliek sārti.