Maizītes ar sieru un bumbieriem

© Foto: publicitātes

Pipars ir pārliecināts, ka vasarai piestāv un pienākas īpašs deserts vai uzkoda. Abos variantos, tas ir kaut kas fantastiski garšīgs.

SASTĀVDAĻAS

6 maizes šķēles “Liepkalni” 1 liels bumbieris (vai 2 mazāki) 200 g stracciatella siers 3-4 tējk. muscovado cukurs melnie pipari sviests

Foto: publicitātes

PAGATAVOŠANA

1.Bumbieri nomazgā un sagriež šķēlēs. Pannā izkausē sviestu un apcep bumbierus. Pievieno Muscovado cukuru - tas ir mazliet sāļš un labi iederās. Bumbierus pārliek uz šķīvīša un tajos pašos taukos apcep maizes šķēles.

2.Maizi pārliek uz šķīvja. Pa virsu kārto sieru un karamelizētus bumbierus. Pārkaisa ar svaigi maltiem melniem pipariem un Muscovado cukuru.

3. Pasniedz uzreiz.

Padoms:

Stracciatella siera vietā var pamēģināt mājas sieru vai biezpienu, bet tieši šis siers pēc garšas der visslabāk.

Lai labi garšo!

Dzīvesstils

“Jo aukstāks laiks aiz loga, jo vairāk vakarus gribas pavadīt mājās, skatoties filmas un aicinot ciemos draugus. Kādi tusiņi bez uzkodām? Un kādas uzkodas bez mērcītēm? No tā visa izriet, ka garajos un tumšajos vakaros mērcītes ir pat obligātas,” atzīmē virtuves huligāns Pipars.

Svarīgākais